Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-08@02:15:45 GMT

هر یک کیلومتر مترو ۸۵ میلیون یورو!

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۱۹۵۵

هر یک کیلومتر مترو ۸۵ میلیون یورو!

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، ملاصالحی در نشستی خبری با بیان اینکه دلیل ایجاد بانک شهر، خدمت‌رسانی به خدمات کلان‌شهرها بود، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از تسهیلات متروی تهران مرهون خدمات این بانک است.

وی با اشاره به طلب مالی بانک شهر از شهرداری‌ها، ادامه داد: به این ترتیب بخش عمده‌ای از معوقات بانکی مربوط به شهرداری‌هاست که در نهایت وصول می‌شود و در واقع افرادی نیستند که وام‌های کلان گرفته باشند و پس ندهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به پروژه‌های این شرکت در کلان‌شهرهای ایران، گفت: ما پروژه‌هایی در شیراز، تبریز، قزوین، اصفهان و ... داریم، اما با توجه به افزایش قیمت‌ها امکان توسعه مترو با این شرایط وجود ندارد.

ملاصالحی با بیان اینکه هزینه ساخت تونل و تجهیز هر کیلومتر مترو حدود ۸۰ میلیون یورو است، اظهار کرد: شهرداری‌ها در مقطعی از ما تسهیلات گرفتند و کار را به سرعت جلو بردند که در آن زمان قیمت‌ها به این اندازه بالا نبود، اما در شرایط فعلی پیش‌برد پروژه‌های مترو دشوار است.

وی با اشاره به پروژه‌های جدید شهری، ادامه داد: در حال حاضر بحث تراموا را در کیش، شیراز و کرمانشاه را داریم که قیمت تمام‌شده آن حدود یک ششم مترو می‌شود و از سوی دیگر در مددت کمی هم به جواب می‌رسیم، چراکه دانش فنی آن نیز نسبت به مترو بسیار ساده‌تر است.

وی درباره پیشبرد پروژه‌ متروی تهران نیز، گفت: درباره ساخت ادامه خط شش و هفت متروی تهران با شهرداری صحبتی شده که تسهیلاتی را که می‌خواهیم بدهیم به صورت بخش به بخش ارائه کنیم تا در نهایت بتوانیم در یک برنامه‌ زمان‌بندی ۳۳ کیلومتر باقی‌مانده از خط شش متروی تهران را تکمیل کنیم.

ملاصالحی ابراز امیدواری کرد که ادامه خط شش و هفت متروی تهران تا پایان سال جاری یا حداکثر اواسط سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: در حال حاضر موضوع مهم‌تر از ساخت خطوط افزودن به ناوگان ریلی متروی تهران است، چراکه با وجود این خطوط مترو کمبود ۱۰۰۰ واگن در مترو احساس می‌شود و شهرداری برای اینکه بتواند حجم سفر ریلی را افزایش دهد، لزومی به توسعه خطوط مترو ندارد، بلکه باید نسبت به تجهیز واگن اقدام کند.

او با بیان اینکه افزایش قیمت و معضل تبادلات بانکی مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است، گفت: اخیرا فروش اوراق مشارکت به مبلغ ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای حمل‌ونقل در شورای شهر به تصویب رسیده و که ۲۰۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به متروی تهران است که این موضوع برای ساخت خط شش و هفت و تکمیل خطوط سه و چهار مترو است.

ملاصالحی با اشاره به افزایش قیمت ساخت خطوط مترو، گفت: در سال ۱۳۹۶ قیمت ساخت مترو بر اساس فهرست‌بهای سال ۱۳۹۳ بود که در آن زمان قیمت ساخت یک ایستگاه مترو ۶۵ تا ۷۰ میلیارد تومان بود، اما بر اساس فهرست‌بهای جدید، هزینه ساخت هر ایستگاه، حدود ۱۲۰ میلیارد تومان است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: بانک شهر مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۱۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر: 1229483 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • دستگیری باند سارقان کابل های مترو!
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد